Vinduer & døre

Vinduer & døre – montering i Aarhus og København. Der kan være flere gode grunde til at udskifte eller reparere vinduer og døre i dit hus. For det første højner nye vinduer og døre det æstetiske indtryk af dit ejendom, hvilket også betyder noget for ejendommens potentielle salgsværdi.

Men nok så vigtigt er det naturligvis, at du ved at skifte til moderne, energirigtige vinduer og døre opnår en langt bedre varmeøkonomi.

Ældre vinduer kan være punkterede. Måske er der utætte lister, eller karmene er angrebet af råd. Det medfører dyrt varmetab, og herudover kan utætte vinduer og døre resultere i et dårligt indeklima.

Vi har hjulpet rigtigt mange kunder med valg og montering af nye vinduer og døre. Vi rådgiver dig, så du finder de rigtige vinduer, der passer til husets stil.

Vi kender de forskellige fabrikaters fordele og ulemper. Undgå fejltagelser – tag fagmanden med på råd fra projektstart.

Udover at nye energivinduer giver varmebesparelser er de også stort set vedligeholdelsesfri samt nemmere at åbne og lukke

Vi udskifter vinduer og døre hele året – uden de store ulemper. Projektet gennemføres så hurtigt som muligt. Dermed undgår i varmetab, byggerod og uvished.

Vores tømrerafdeling tilbyder udskiftning af vinduer og døre i Aarhus og København.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Mobil: 2422 6430

info@olesmalerfirma.dk